Glashandel

Heb je glasschade en ben je op zoek naar een snelle en vakkundige oplossing? Of wil je je huidige glas (laten) vervangen door isolatieglas? Onze glashandel geeft jou graag extra informatie en advies over de verschillende mogelijkheden. De 24/7 glasservice zorgt ervoor dat er bij glasschade al binnen 30 minuten een glaszetter bij je kan zijn om het beschadigde glas te repareren.

Benieuwd wat de kosten voor jou zullen zijn voor het aanschaffen van nieuw glas? Of heb je glasschade en heb je direct een glaszetter nodig? Neem dan contact op via (088) 1155662 of vul het contactformulier in voor een geheel vrijblijvende prijsopgave.

bal-glas

Voordelen van Glaszetter.net

Door bij al uw glasvragen aan te kloppen bij Glaszetter.net, geniet je direct van vele voordelen. Je kan hierbij denken aan:

24-uurs-glasservice

Binnen 30 minuten bij jou op locatie

Afhandeling met verzekering

15 jaar garantie

Snel en vakkundig

Heeft u een glaszetter nodig die snel ter plaatse is of juist een glaszetter die uw woning van isolatieglas voorziet? We staan voor u klaar.

Bij jou in de regio

Wij werken vanuit heel Nederland, waardoor er altijd een glaszetter bij jou in de buurt is die jouw glas kan zetten. Ook bij glasschade is er altijd iemand in de buurt die binnen een half uur bij je kan zijn voor de reparatie. Wel nieuw glas nodig, maar wil je het glas liever zelf plaatsen? Ook daarvoor kun je bij onze glashandel terecht. De op maat gemaakte glasplaat leveren wij voor de laagste prijs door heel Nederland. Binnen 7 dagen kun je aan de slag met het plaatsen van het nieuwe glas, of het nu om isolatieglas of veiligheidsglas gaat.

Ervaren glaszetter

De ervaren mensen van onze glasservice zijn glaszetters in hart en nieren. Wij helpen jou bijvoorbeeld graag verder met het vervangen van de enkele beglazing door isolatieglas. Schade aan het glas of het plaatsen van helemaal nieuwe beglazing? Ook daarvoor ben jij onze glasservice aan het juiste adres. Wanneer je nog niet helemaal weet wat je precies wilt of wat de mogelijkheden zijn, dan adviseert de glaszetter je hierin. Ook voor het opmeten van de maten voor de te bestellen glasplaat helpt de glaszetter je graag. Benieuwd waar de glaszetter je nog meer kan ondersteunen? Neem dat geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Glas op maat

Het glas dat door onze glasservice geplaatst wordt, wordt op maat gemaakt. Allen het glas zelf bestellen, maar het plaatsen zelf regelen? Ook het bestellen van alleen een glasplaat is mogelijk. Na de bestelling zal de glasplaat binnen 7 werkdagen bij je geleverd worden, afhankelijk van de glassoort. Het is belangrijk om het glas op het juiste formaat te bestellen. Om de juiste maten aan de glasservice door te geven, kun je de sponningmaat of de dagmaat opmeten. De sponningmaat is de afstand van sponning tot sponning. Trek van deze totale maat een paar millimeter af om tot het juiste formaat te komen. Voor de dagmaat kun je de afstand tussen de glaslatten opmeten. Om hier tot de juiste lengte te komen, tel je een paar millimeter bij het opgemeten formaat op.

Glassoorten

Bij onze glashandel heb je de keuze uit een breed assortiment aan glassoorten. De glaszetter helpt je graag met maken van de juiste keuze die bij jou en jouw woning past. Al het glas dat je bij ons kunt bestellen, wordt op maat gemaakt. Er zijn voor het bestellen van het glas verschillende opties waaruit gekozen kan worden. Denk hierbij aan het plaatsen van geluidsisolerend of zonwerend glas. Een andere optie is het plaatsen van een raam met spiegelglas, figuurglas of draadglas. Wil je wel de voordelen van het dubbelglas, maar wil je hier niet al te veel geld aan uitgeven? Dan zou het plaatsen van een voorzetraam een goede optie kunnen zijn. Hierbij plaatst de glaszetter een nieuwe ruit voor je huidige raam.

Isolatieglas

Isolatieglas in je woning zorgt voor een optimale isolatie. De glashandel bied hierin verschillende mogelijkheden en opties. De isolatiewaarde van het glas wordt gemeten met een U-waarde. Hoe lager deze U-waarde is, hoe beter het glas isoleert. HR-glas (hoogrendementsglas) heeft een veel betere U-waarde dan dubbel glas. Waar bij dubbel glas de ruimte tussen de twee glasplaten is opgevuld met droge lucht, is deze bij het HR-glas gevuld met argon- of edelgas. Deze gassen hebben een betere isolerende waarde dan droge lucht. Wanneer je kiest voor het HR-glas heb je de keuze uit drie verschillende soorten: HR+, HR++ of HR+++. De plusjes geven hierbij de isolerende waarde aan. De aanschafkosten voor het HR+++-glas zullen hierbij het hoogst liggen, maar daar staat tegenover dat dit glas de beste isolerende waarde heeft en je dus meer kunt besparen op je energierekening. De glaszetter adviseert je graag over de mogelijkheden.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is één van de soorten glas die via de glashandel verkrijgbaar is. Dit veiligheidsglas is onder te verdelen in twee soorten: gehard glas en gelaagd glas. Bij het geharde glas wordt het glas in het productieproces zo behandeld dat er een ontzettende sterke glasplaat overblijft. Mocht de plaat toch breken, dan zal deze uiteenspatten in hele kleine korrels. Het gelaagde glas is voorzien van een folie tussen de twee glasplaten, waardoor het glas bij breken op zijn plek blijft zitten. Ideaal dus om te gebruiken op plaatsen waar de kans op glasschade groter is. Al het glas wordt door de glashandel op maat geleverd. Wil je het glas niet zelf plaatsen? Geen probleem, onze ervaren glaszetters zorgen ervoor dat de glasplaat vakkundig geplaatst wordt.

24/7 glasservice

De glaszetters uit ons netwerken zij gevestigd door heel Nederland, waardoor wij een 24/7 glasservice kunnen garanderen. Bij glasschade wil je natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. De glasschade zorgt voor warmteverlies, maar geeft ook een verhoogt risico op een inbraak. Wij zorgen voor een nieuwe ruit op maat, rechtstreeks vanuit de glashandel. Dankzij de 24/7 glasservice kan er al binnen 30 minuten een ervaren glaszetter bij je zijn voor de reparatie. Telefonisch zijn wij iedere dag, 24 uur per dag, bereikbaar via (088) 1155662.

Hulp nodig? Vrijblijvende offerte

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Of ben je op zoek naar isolatieglas en wil je hier graag advies over? Of heb je een andere vraag voor de glaszetter uit jouw regio? Vul voor deze vragen het contactformulier in. Aan de hand van jouw wensen stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op met hierin de mogelijkheden en bijbehorende kosten.
Direct een glaszetter nodig bij glasschade? Neem dan telefonisch contact op via (088) 1155662.